Női jógaterápia workshop

Jógaterápia során személyre szabott ászana-gyakorlatokat végzünk, az adott területre fókuszálva. Mit jelent jógaterápia workshop? 120 perces gyakorlás egy adott tematikával (női egészség, hormonjóga), majd egyéni konzultációban személyre szabott gyakorlatsor átadása.

Mit tartalmaz a workshop?

 • 120 perc workshop jóga – Siófokon
 • elérhető online női jóga videó (1 hónapig)
 • egyéni konzultáció –  e-mailben
 • Egyénileg összeállított gyakorlatsor – pdf-ben elküldve

2023. március 24-én pénteken NŐI JÓGA WORKSHOP

18:00-20:00 között.

Kinek ajánlott?

 • erős PMS tünetek esetén
 • menstruációs görcsök esestén
 • nőgyógyászi problémák esetén
 • endometriózis, PCOS, ciszta
 • hormon,- vagy ciklusproblémák esetén
Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezni  az oldal alján a kapcsolati űrlapon vagy e-mailben lehet: a level@noijoga-siofok.hu e-mail címen vagy facebookon a @noijogasiofok oldalán üzenetben.

Gyakori kérdések a kezdő órával kapcsolatban

Bárki részt vehet az órán?

Igen, előzetes jógatudás nélkül is részt lehet venni az órán, amennyiben egészségügyi panaszaid lennének előtte e-mailben érdeklődj.

Mit vigyek magammal?

Kényelmes, sport ruhát, zoknit. A terem felszerelt, jógamatrac, jógatégla, heveder, kerék a rendelkezésedre áll. Ha szeretnéd hozni a saját jógamatracodat megteheted. Ajánlott jógamatrac:Hogyan válasszunk jógaszőnyeget?

Miben segít a női jóga?

A női jóga magában foglalja a hatha-jóga minden pozitív hatását, de ennél többet ad, egyfajta terápiás jógaként, intenzívebben hatunk a belső szervekre, a hormonrendszerre.

enyhítik a PMS tüneteit, csökkenthetik a menstruációs fájdalmakat

segítenek hormon,- és nőgyógyászati problémák esetén, menopauza idején

Miért vegyek részt a női workshopon?

A workshopot előtt e-mailben kérek egy leírást, a tüneteidről, amin szeretnél változtatni, a 120 perces workshopon a jelentkezőknek állítom össze a gyakorlatokat, melyeket hosszan kitartva gyakorlunk, majd egy pdf-ben kapsz egy egyedileg összeállított listát, melyet személyre szabva ajánlok neked. 

+ AJÁDNÉK JÓGAVIDEÓVAL

N

Hormonjóga gyakorlatok

 • Milyen ászanák ajánlottak női panaszok esetén?
 • Fordított testhelyzetek helyes kivitelezése
 • gátvédelem
 • menopauza, PCOS

  Mit adhat nekem a workshop?

  N

  Ajándék online videó

  A workshopon résztvevők számára egy 20 perces női jóga videó is elérhető lesz  1 hónapig, ami segíti az otthoni gyakorlásukat.

  N

  Személyre szabott gyakorlás

  Jógaterápiás hatásokat rendszeres,  kitartó  és célzott gyakorlatokkal lehet elérni. Egy fél éves napi szintű jógázás eredményét nemcsak testi, de mentális szinten érezhetjük. Ne várjunk csodaszert, a rendszeresség hozza el a változást!

  N

  Támogatás

  Egy kórnikus betegség komplex terápiát igényel, aminek része lehet az orvosi, vagy a természetgyógyász kezelés mellett a jógaterápia is. 

  N

  Tudás + tapasztalat

  A meghirdetett tematikus témákban tudásomat és saját tapasztalataimat szeretném átadni számodra, ezáltal irányt adni a jógagyakorlásodnak. Fontos, hogy mindannyian egyediek vagyunk, így több alkati tényezőt is figyelelmi kell venni a napi jógagyakorlatok összeállításánál.

  A workshop nem helyettesíti az orvosi ellátást, kezelést. Mindenki a saját felelősségőre vesz részt a workshopon és az otthoni gyakorlásban! A workshopon való részvétellel elfogadod a fent említett feltételeket.

  2 órás workshop ára, egyéni, online konzultációval és összeállított ászana-listával (pdf.) ára: 9.000 Ft

  Jelentkezem az órára

  Az üzenet küldésével elfogadja az adatvédelmi tájékoztatót.

  2 + 5 =