Miért van szükség méregtelenítésre?

A méreganyagok okozta túlterhelés a szervezetben elképesztően sok és változatos tünetet képes kiváltani. A belek fokozott toxicitási állapotára a természetgyógyász orvosok több mint hetven betegséget vezettek vissza, köztük olyanokat, mint a vakbélgyulladás, magas vérnyomás, szabálytalan szívverés (arrhytmia), daganatok.

Földünk lakossága hihetetlen mennyiségű ipari szennyező anyag, rovarirtó szer, gyomirtó szer és szintetikus vegyi agyag hatásának van kitéve. Napjainkban csaknem 900 különböző aktív összetevőt mutattak ki az élelmiszereinkben, az ivóvízben, otthonainkban.

Beleink egészsége

A bélflóra teljes súlya mintegy 2 kilogramm, nagyjából éppen annyi, mint a májé. Mindennap unciányi új mikroba képződik, miközben hasonló mennyiség távozik a széklettel. Az emberi bélrendszerben az egysejtű szervezetek több mint 400 különböző fajtája él. A bélrendszerben található baktériumsejtek száma 10:1 arányban felülmúlja a szervezetünkben lévő összes többi sejt számát. A baktériumok sűrűsége, koncentrációja annál jobban növekszik, minél mélyebben fekvő bélszakaszt vizsgálunk. Egészségünk szempontjából nem lehet alábecsülni ennek a belső ökoszisztémának a fontosságát.

forrás: Jerry Lee Hutchens: Teljes megtisztulás (Bioenergetic Kiadó)

Méregtelenítő elvonulás

N

2023. április 7-8 Nagypéntek-Szombat Siófok

A 2 napos

N

Napi 6 óra jóga + relaxáció

Délelőtt és délután 2x 1,5 óra jóga, plusz közös jóga a balatonparton. A napon lazító jógával és relaxációval zárjuk.

N

Böjt vagy félböjt

A 2 nap során te döntöd el, hogyan szeretnél étkezni, ha úgy érzed, hogy van kedved hozzá (és az egészséged is engedni), az étkezéseket zöldséglével helyetesítheted, vagy csak egyszerű böjti étkezést választasz.

N

Jóga a parton

Jó idő esetén szombat délelőtt 108 félkör napüdvözlettel készítjük fel testünket a méregtelenítésre.

Jelentkezem az április 7-8-i elvonulásra

8 + 5 =